Haalbaarheid bouwplan

Zowel voor zakelijke als particulier opdrachtgevers geldt eigenlijk het zelfde. Na maanden van plannen en denken dient u uw bouwplan in voor uw nieuwe kantoor of woonhuis. Wie kan daar nou bezwaar tegen hebben?

In de praktijk blijkt echter dat het tegenovergestelde waar is. De gemeente vindt dat uw bouwplan niet overeenstemt met het omgevingsplan en als gevolg daarvan ontvangt u van de gemeente geen omgevingsvergunning. Al uw energie én investeringen voor niets gedaan. In het beste geval moet u opnieuw beginnen en soms is het zelfs einde verhaal.

U kunt beter vooraf de haalbaarheid van uw bouwplan toetsen. Op die manier weet u wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en kunt u de beste aanpak kiezen. Wij helpen u graag bij het toetsen van uw bouwplannen.

We kunnen vooraf voor u een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren en bekijken of het bouwplan haalbaar is binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden en uitgangspunten. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent. Dat scheelt tijd, geld en veel frustratie. De kosten van een haalbaarheidsonderzoek verdient u overigens eenvoudig terug door in één keer een haalbaar bouwplan in te dienen.